Macadamia nødder

25/11/2021

Blandt de nærende frø, der er gode for helbredet, er makadamianødder rangeret blandt de nødder, der er mest bekymrede for sundheden, når de bruges, og kaldes dronningen af ​​nødder på grund af de værdier, som frøene bærer tilbage til brugeren.

 

I. Hvad er macadamia møtrik?

Dette er en type frø med en glat bark med en brun ydre bark af træ, der fandt de første macadamia træer i Australien og Hawaii. I øjeblikket er Australien og Haiwaii de to førende udbydere af macadamianødder i verden.

I øjeblikket er der dyrket macadamianødder i Vietnam og begyndte at høste med overlegen kvalitet, og vietnamesiske macadamianødder dyrkes hovedsageligt i de centrale højland i Vietnam med de vigtigste områder som Lam Dong, Daklak, Daknong.

II. Smagen af ​​macadamianødder

 

Vietnamesiske macadamianødder er duftende, fedtede og søde, når de bruges. Vietnamesisk maccadamia-møtrik er velegnet til alle aldre, du kan bruge den til snacking, kost og som et sundt produkt hver dag.

III. Næringsværdi af macadamianødder

 

Macadamianødder har mange gode ernæringsmæssige værdier for helbredet hos mennesker, der regelmæssigt bruger macca-nøddeprodukter med moderate doser til forskellige personer.

3.1 Næringsværdi af macadamianødder til børn:

Hos små børn indeholder macca frø en stor mængde protein, essentielle vitaminer, mineraler, og disse er ekstremt vigtige stoffer til udvikling af små børn i udviklingsstadiet.

Ikke kun det, at tilskuddet af omega 3, et stof, der anses for at have en vigtig effekt i hjernens udvikling, virkelig er nødvendigt for barnets hjerne.

 

3.2: Virkningerne af macca nødder på arbejdende voksne

• Forøgelse af mængden af ​​næringsstoffer: For arbejdende voksne er det yderst nødvendigt at give energi under arbejdet. Brug af makadamianødder med et indhold på ca. 28 g har givet en energikilde op til 201 kal.

 

• Hjælper med at reducere stress og træthed på arbejdspladsen: fordi macadamianødder indeholder oliesyre, er der vist et stof, der hjælper hjernen til at forhindre stress og træthed

 

 

• Vægtkontrol for kontorarbejdere, der sidder mere stillesiddende: For mange mennesker, der har arbejdet i 3-5 år, især dem, der arbejder på kontoret eller sidder stille, er overvægt temmelig meget.

 

 Derfor vil den daglige brug af maccadamianødder give følelsen af ​​fylde, hvilket får brugeren til at spise mindre, hvilket til dels hjælper med vægtkontrol på grund af ukontrolleret spisning, når kroppen er sulten.

 

• Kræftforebyggelse forynges i stigende grad: Ifølge de seneste statistikker forynges kræft den væsentligste årsag, fordi vores levende miljø i stigende grad er forurenet, og vores eksponering er svag.

Så forebyggelse vil være billigere og meget bedre end helbredelse. Med planteforbindelserne kan flavonoider til stede i macca-frø forhindre kræft ved at ødelægge frie stamceller i kroppen, når frøene bruges regelmæssigt.

 

4: Virkninger på gravide kvinder

 

For gravide kvinder under graviditet er kosttilskud ekstremt nødvendigt og vigtigt, så brugen af ​​kosttilskud fra nødder som f.eks. Macadamianødder er yderst nødvendig og nedenfor er virkningerne af macadamianødder på gravide:

• Forøg mængden af ​​næringsstoffer til mor og baby: Under graviditet tilvejebringes store mængder energi, proteiner såvel som essentielle mineraler og vitaminer i macadamianødder til dannelse og udvikling af børn samt yderligere ernæring. Gravid mor er ekstremt vigtig

 

• Forbedrer problemet med garvning markant under graviditet: Under graviditet vil mange gravide opleve mørkfarvning af huden, og disse mørke pletter vises normalt omkring overlæben, næse, kindben og underpande.

• Hjælp med at kontrollere vægten og understøtte vægttab efter fødslen med gravide mødre: Postpartum-perioden, overvægt for gravide mødre er uundgåelig, så ud over at træne og sport til at støtte vægttab, Kombinerer sund kost og kombinerer brugen af ​​Omega 7 indeholdt i macadamianødder reducerer væsentligt fedtmængden i kroppen af ​​gravide kvinder.

 

5: Virkninger på ældre

 

 

• Godt for det kardiovaskulære system: Ofte er ældre tilbøjelige til hjerte-kar-sygdomme, så det supplerer med en aminosyre kaldet arginin og de to antioxidanter, der findes i macadamianødder, og disse to stoffer hjælper. Fleksible blodkarvægge, hvilket giver mange fordele for det kardiovaskulære system hos ældre.

• Gunstigt for mennesker med diabetes, højt blodsukker: Tilsætningen af ​​forbindelsen MUFA'er (også kendt som det enumættede fedt, der findes i hver macadamianødder) reducerer risikoen for at udvikle syndromer. En af årsagerne til diabetes og forhøjet blodtryk hos ældre mennesker er metabolisk syndrom

 

• Styrk nervesystemet, især alderen slidgigt: gruppen af ​​fosfor og magnesium i macadamianødder spiller en vigtig rolle i knoglemineralisering, stofskifte og absorption af stoffer.

IV. Sådan vælges macadamianødder af høj kvalitet:

For at vælge kvalitet macadamia nødder er der mange måder at vælge kvalitet macadamia nødder på, men der er 3 faktorer, der bestemmer kvaliteten af ​​macadamia nødder, som du kan henvise til nedenfor.

 

4.1: Steder at dyrke macadamianødder på:

Hvor man dyrker macadamia nødder er ret vigtigt for kvalitets macadamia nødder, fordi macadamia nødder vil være egnede til visse klimaer og klimaer i visse regioner i verden til at producere macadamia nødder af høj kvalitet.

De klimaer, der er egnede til dyrkning af makadamiatræer, er kolde klimaer, der ligger i højhøjdeområder med relativt høj årlig nedbør, frugtbar jord.

Under ovenstående betingelser er der kun få steder, hvor macadamia kan dyrkes som Australien, Hawaii, Sydafrika og Vietnam.

 

4.2 Frøkvalitet af forarbejdet brændstof:

Kvaliteten af ​​brændselsfrøet af forarbejdede macadamianødder er en meget vigtig faktor for at skabe kvaliteten af ​​macadamia nødder, med gode podede sorter, der giver en høj grad af kerneudvinding, ensartede frø og tynde skaller vurderes. Højere i kvalitet end virkelige makadamianødder.

4.3 Virksomhedens omdømme er den enhed, der direkte behandler makadamianødder

Den vigtigste faktor i valg af kvalitetsmakadamianødder er at vælge en velrenommeret macadamia nøddebehandlingsenhed, for med store velrenommerede virksomheder inden for macadamia nøddebehandling vil der altid blive sat makadamianødder forarbejdningsstandarder. Kvalitet er i forkant med produktbehandlingsstandarder for det bedste kvalitetsprodukter.

 

V. Typer af macadamianødder, der findes på markedet

På markedet i dag er der en hel del typer produkter forarbejdet af macadamianødder, hvoraf hovedtyperne er som følger:

5.1 Brændstof macadamianødder 10% fugt:

Disse er macadamianødder, der er tørret for at reducere fugt fra 30% fugt til 10%, disse produkter er velegnede til fabrikker, macadamia nut-forarbejdningsfabrikker.

5.2 Macadamianødder tørres med fugt på 1% og revner skaller:

Dette er et makadamianøddeprodukt, der er affugtet og tørret til 1% fugt og allerede er krakket med prækrakkede produkter, så du behøver kun at bruge en macadamianøddeseparator til at adskille macadamianødder.

 

5.3 Skrælede macadamianødder

Dette er et produkt af macadamianødder, der er skrællet, og macadamia-kernen er hvid, frøene er tørret, så den er nem at bruge og kan bruges med det samme til at spise eller lave mad.

 

IV. Macadamia nødder leverandører på markedet 2021

Aktuelt på markedet er der mange leverandører, der leverer macadamianødder, men hvis du er interesseret i den oprindelige fabrikspris, kan du henvise til følgende mærker.

1: Tnmacca (Tay Nguyen Agricultural Purchasing and Processing Joint Stock Company)

Med henvisning til macadamia i Vietnam er det svært at ikke nævne Tnmacca, som er den førende leverandør af macadamianødder af høj kvalitet i Vietnam med hensyn til levering af forarbejdede macadamianødder eller brændsels macadamia med altid garanteret kvalitet og konkurrencedygtige priser også på hjemmemarkedet som i eksport

Adresse: Highway 14, Hamlet 5, kommune Quảng Tín - Dakrlap District - Dakong Province

Telefon: 0915 224799

Websted: tnmacca.com

 

2: MPC Maccadamia

MPC Maccadamia er en af ​​de mest kendte leverandører af macadamianødder i verden, MPC Maccadamia, der har specialiseret sig i at levere Australiens førende store reserver af afskallede macadamia nødder med stigende forsyningsvolumen. I henhold til hvert år

Adresse: 2 Cowlong Rd, Alphadale NSW 2480, Australien

Telefon: +61 2 6624 3900

Websted: mpcmacs.com.au

3: Mauna Loa Macadamia

 

Mauna Loa Macadamia er kendt som en førende virksomhed inden for levering af macadamianødder i USA, med den produktion, der er købt og forarbejdet på Hawaii, kvaliteten af ​​macca her er ganske god og altid i toppen. På global eksportmacca

Adresse :: 16-701 Macadamia Road, Keaau, HI 96749

Telefon: (808) 966-8618

Websted: www.maunaloa.com